F ELHÍVÁS !

A Közületek szennyvíz szippantási rendjének megváltozásáról

 

2016. december hónapban értesítettük a Tisztelt Közületeket ( valamennyi háztartáson kívüliszennyvíz átadásra kötelzettet ) , hogy   2017.  január hónaptól megváltozik a  közületektől  begyűjtendő  szennyvíz elhelyezési és leürítési helye,  amelyet a  vízügyi hatóság kötelező érvénnyel fog kijelölni Kalocsára és Soltra !

A közületek megnövekedett szennyvíz elszállítási díjait azonban – ellentétben a háztartásokat érintő díjakkal – sem a vízügyi hatóság sem a helyi önkormányzat nem állapíthatja meg , vagyis a szolgáltató által kikalkulált díjat kell alkalmazni amelyre a közületek szerződést is köthetnek. E tekintetben tehát nem lesz kijelölt szolgáltató,  azonban a háztartási szennyvizet begyűjtő   Tito Kft   a kapacitásával rendelkezésre áll ennek végrehajtásában.

Közületként tehát  a szolgáltatást a Titó Kft-nél   ( Solt Fűzfa u.25 ) a 06/78-487-589 vonalas számon 7-15óra között vagy a 06/30-6874-245 mobil telefonszámon továbbra is megrendelhetik,  de bármely a feltételnek megfelelő szennyvíz begyűjtésre jogosulttal is elvégeztetheti a feladatot ha van a szolgáltatnak erre érvényes befogadói nyilatkozata a Kiskunvíz kft-től.

 

A Közületekre ( nem természetes személy ) vonatkozó szennyvíz díjak :

  • Dunapatajról elszállítva : 334 Ft + Áfa =   2.964 Ft/m3.
  • Szelidi-tóról elszállítva :  534 Ft + Áfa =   3.218 Ft/m3.

 

2017. január hó

Dunapataj Nagyközség Önkormányzat

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail